(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijä
Kuvaverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Haemme nyt syksyn sesonkiimme positiivisella asenteella varustettuja ja ahkeria TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ digipainoomme sekä pakkaamoon Helsinkiin. 
 
Digipainossa työtehtäviä ovat mm. painoarkkien leikkaaminen valmiiksi tuotteiksi, vastaat magneetti- sekä tarratuotteiden valmistuksesta ja toimit tarvittaessa apuna muissakin modernin kuvatuotannon tehtävissä.

Lisäksi työtehtäviä löytyy kuvatuotteiden valmistuksesta, jossa valmistetaan esim. mukeja, tyynyliinoja, canvastauluja yms. 
Et tarvitse aiempaa kokemusta digipainon eri työtehtävistä, sillä me perehdytämme sinut työtehtäviin ja työn oppii tekemällä. Kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan kuitenkin eduksesi. 

Pakkaajan työtehtäviin kuuluu valokuvien ja kuvatuotteiden pakkaaminen ja lähettäminen asiakkaan tilausten mukaisesti, sekä tuotteiden laadunvalvonta pakkaustyön ohessa. Työssä vastaat itsenäisesti valokuvien ja/tai kuvatuotteiden pakkausprosessista lähiesimies ja kokeneemmat pakkaajat tukenasi. Työ on istumatyötä ja pakkaaminen tapahtuu käsin. Työpäiväsi tässä työssä kuluvat pitkälti omalla pakkauspisteilläsi asiakkaidemme tilauksia pakaten ja lähettäen. Vaikka työ on verrattain itsenäistä, niin olet kuitenkin osana pakkaamon tiimiä. 

Työt sekä digipainossa että pakkaamossa ovat määräaikaisia ja kestävät 2-4 kk. Työsuhde on kokoaikainen ja työaika keskimäärin 38 h viikossa. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Aloitus sopimuksen mukaisesti elokuun puolivälissä. Valitut työntekijät perehdytetään ja koulutetaan työhön.
 
Työpaikallamme vierailee silloin tällöin toimistokoiria. 
 
Mikäli kiinnostuit työtehtävistä ja löysit ilmoituksen kuvauksesta itsesi, käy kertomassa itsestäsi ja jätä cv:si sivuillamme www.kuvaverkko.fi/rekry. Voit jättää myös lyhyen videon itsestäsi sivulla olevan linkin kautta. Digipainoon hakemus viimeistään 5.8.20 ja pakkaamoon hakemukset viimeistään 16.8.20 mennessä.