(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijä
DS Smith

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Tule kansainväliseen pakkausalan yritykseen tuotannon työntekijäksi

Tuotantovolyymiemme kasvaessa haemme Tampereen toimipisteeseen uusia tulevaisuuden tekijöitä erilaisiin aaltopahvin jalostustehtäviin määräaikaisiin tehtäviin elokuun 2020 loppuun.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mutta toisen asteen tutkinto esimerkiksi prosessiteollisuudesta tai muulta soveltuvalta alalta on eduksi. Halulla kehittyä ja oppia uutta pääsee jo pitkälle!

Kilpailukykyisen paperialan palkkauksen lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuurietuja sekä mahdollisuuden olla mukana talon yhteisessä kannustepalkkiojärjestelmässä. Näiden lisäksi työntekijät voivat osallistua konsernin palkittuun osakesäästöohjelmaan. Henkilöstömme kuuluu kattavan työterveyshuollon piiriin, jota tukee sairauskassa-mahdollisuus. Käytössä on myös joustomahdollisuuksia tarjoava työaikapankki.

Edellytämme hakijoilta seuraavanlaista osaamista:

  • Olet kiinnostunut pakkausalasta ja tuotannollisesta työstä
  • Olet oma-aloitteinen ja fyysistä työtä pelkäämätön
  • Olet valmis työskentelemään vuorotyössä
  • Osaat tietokoneen peruskäytön
  • Olet vähintään 18-vuotias

Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2020. Saat kattavan turvallisuus- ja tehtäväkohtaisen perehdytyksen käytännön tehtäviin kokeneilta pakkausalan ammattilaisilta. Hakijalta edellytetään valmiutta 3-vuorotyöhön ja työaika on 40h viikossa.

Jos haluat lisätietoja tehtäviin liittyen, voit soittaa Tampereen vuorotyönjohtaja Olli Karille puh. 010 245 2552 keskiviikkona 27.11. klo 10-12 ja vuorotyönjohtaja Tero Olloselle keskiviikkona 4.12. klo 10-12.

Lähetä CV ja hakemus otsikolla ”Tuotannon työntekijä” sähköpostitse osoitteeseen hr.finland@dssmith.com 15.12.2019 mennessä. Käymme hakemuksia jo hakuajalla läpi ja teemme päätöksiä sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi siis pikaisesti!