(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Haluatko antaa työpanoksesi vahvasti kehittyvään organisaatioon, yritysten ympäristöpalveluiden ja kiertotalouden edistämiseksi eettisesti kestävällä toimialalla?

Etsimme asiakasyritykselle tuotannon työntekijää vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Hyvät yhteistyötaidot, oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne ovat sinulle ominaisia luonteenpiirteitä, ja haluat osaltasi varmistaa, että niin sisäiset kuin ulkoisetkin asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua. Työtä tehdään 1,5 tai kaksivuorotyössä, pääsääntöisesti 7:30-16.

Hoidat materiaalivirtaa tavaran vastaanottamisesta materiaalin kuormaukseen saakka. Käytät sujuvasti trukkia ja pyöräkonetta, sekä muita tuotannon koneita ja laitteita. Suoritat päivittäisiä koneiden ja laitteiden huoltotoimenpiteitä, sekä huolehdit tuotantotilojen siisteydestä. Asiakaspalvelu sekä kuljetuskumppanien ohjeistamneninen ovat olennainen osa työtä, joten tarvitset työssäsi asiakaspalvelutaitoja ja avointa mieltä. Työhön kuuluu myös kirjallisia tehtäviä myös kirjanpito, dokumentointi ja laadunvalvonta.

Edellytämme hakijalta:

• trukkikortti

• traktorin tai auton ajokortti (vähintään B)

• kokemusta pyöräkuormaajalla työskentelystä. myös muiden koneinen käyttökokemus katsotaan eduksi

• kierrätysalan tuntemus, lajikkeiden (erityisesti muovin ja metallin) lajittelutuntemus

• koneiden- ja laitteiden tuntemus, huolto- ja tekninen osaaminen

Jätäthän työhakemuksesi välittömästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttavia tullaan lähestymään henkilökohtaisesti puhelimitse.