(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijä
DS Smith

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Tule kansainväliseen pakkausalan yritykseen tuotannon työntekijäksi

Tuotantovolyymiemme kasvaessa haemme Tampereen ja Nummelan toimipisteisiimme  yhteensä 16 uutta tulevaisuuden tekijää erilaisiin aaltopahvin jalostustehtäviin. Osa tehtävistä on vakituisia ja osa määräaikaisia työsuhteita.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mutta toisen asteen tutkinto esimerkiksi prosessiteollisuudesta tai muulta soveltuvalta alalta on eduksi. Halulla kehittyä ja oppia uutta pääsee jo pitkälle.

Kilpailukykyisen paperialan palkkauksen lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuurietuja sekä mahdollisuuden olla mukana talon yhteisessä kannustepalkkiojärjestelmässä. Näiden lisäksi työntekijät voivat osallistua konsernin palkittuun osakesäästöohjelmaan. Henkilöstömme kuuluu kattavan työterveyshuollon piiriin, jota tukee sairauskassa-mahdollisuus. Käytössä on myös joustomahdollisuuksia tarjoava työaikapankki.

Edellytämme hakijoilta seuraavanlaista osaamista:

  • Olet kiinnostunut pakkausalasta ja tuotannollisesta työstä
  • Olet oma-aloitteinen ja fyysistä työtä pelkäämätön
  • Aikaisempi kokemus flexopainosta katsotaan eduksi
  • Olet valmis työskentelemään vuorotyössä
  • Osaat tietokoneen peruskäytön
  • Olet vähintään 18-vuotias

Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuussa. Saat kattavan turvallisuus- ja tehtäväkohtaisen perehdytyksen käytännön tehtäviin kokeneilta pakkausalan ammattilaisilta. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, mutta hakijalta edellytetään valmiutta 3-vuorotyöhön, työaika on 40h viikossa.

Jos haluat lisätietoja tehtäviin liittyen, voit soittaa Tampereen vuorotyönjohtaja Olli Karille 050-517 2618 tai Nummelassa tuotannonsuunnittelija Antti-Pekka Mikkoselle 010-245 2620. Soittoajat: ke 10.7 klo 9-12 ja ke 24.7 klo 9-12.

Lähetä CV ja hakemus otsikolla ”Tuotannon työntekijä / paikkakunta” sähköpostitse osoitteeseen hr.finland@dssmith.com 7.8.2019 mennessä.

Käymme hakemuksia jo hakuajalla läpi ja teemme päätöksiä sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi siis pikaisesti!