(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijä Soyalle
Soya Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Soya Oy Ab
Oy Soya Ab Jalofoods - Kasvisruokaa jo vuodesta 1989.
www.jalotofu.fi
Toimenkuva
Etsimme Oy Soya Ab:n tuotantoon vahvistusta.

Tehtävä on tofun tuotantoprosessin mukaista toimintaa sisältäen myös tuotteen pakkaamista ja tuotantotilojen siivoamisen vuoron päätteeksi. Työ alkaa määräaikaisena, mutta se on tarkoitus vakinaistaa.
Odotamme sinulta
Tehtävä edellyttää hygieniapassia (jonka voit hankkia myös työn jo alkaessa) ja eduksi lasketaan aiempi kokemus tuotanto- ja/tai varastotehtävistä. Trukinajotaito on plussaa. Eduksi on myös iloinen ja itsenäinen asenne sekä sopeutuminen pienen yrityksen monipuoliseen toimintaympäristöön. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin ja mahdollisen vuorotyön vuoksi tarvitset omat kulkuneuvon.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle kivat työtoverit, hieman erilaisen työpaikan ja mahdollisuuden olla mukana luomassa makuelämyksiä maailmalle. Työsuhteessa ja palkkauksessa noudatetaan Suomen Elintarvikeliiton työehtosopimusta.

Hae vaikka heti oheisen linkin kautta ja liitä profiiliin myös ansioluettelosi. Huolellisesti täytetty hakuorofiili nopeuttaa hakusi käsittelyä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Tammisaari arkisin klo 8-9 välisenä aikana tai s-postilla raasepori@vmp.fi
Kesto
Vakituinen työ, alkuun VMP:n kautta
Lisätietoja
Nina Hägg, nina.hagg@vmp.fi, 040 307 5405 (ark. klo 8-9)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.07.2018 mennessä.