(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijä puuteollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2017
15.09.2017

ÄKI / Tuotannon työntekijä puuteollisuuteen (Teollisuus, Jyväskylän seutu)


Earthpac Oy on vuonna 1995 perustettu pakkausalan perheyritys, joka valmistaa, markkinoi ja jakelee noin kaksi miljoonaa logistiikkapakkausta vuodessa. Tuotetarjonta käsittää kuormalavojen, kaulusten ja muiden puupakkausten lisäksi yleisimmin käytetyt kuljetuspakkaamisen aaltopahvi-, kartonki- ja muoviratkaisut. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna noin 17M euroa ja sen palveluksessa on noin 50 henkilöä. EarthPacin toimipaikat sijaitsevat Haapajärvellä, Småbönderssa, Äänekoskella sekä Lieksassa.

Haemme asiakkaallemme Earthpac Oy:lle Äänekosken toimipisteelle sekä vakituisia että määräaikaisia tuotantotyöntekijöitä linjakoneella työskentelyyn.

Toivomme, että olet luotettava, ahkera ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, työkalut pysyvät kädessäsi etkä pelkää kiirettä tai raskastakaan työtä. Reipas asenne on kaiken a ja o. Trukin ajotaito sekä aiempi kokemus puuteollisuudesta on eduksi.

Lähetäthän hakemuksesi oheisesta linkistä mahdollisimman pian. Huomioithan, että haastattelemme jo hakuaikana. Paikat tullaan täyttämään syksyn 2017 aikana.

Lisätietoja: sandra.hayrinen@workpower.fi