(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työnjohtaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Oletko etsimämme tuotannon työnjohtaja?

Kiinnostaako esimiestehtävät tuotantoympäristössä teollisuuden parissa?

Haemme teollisuuden alan asiakasyrityksellemme Tampereelle

TUOTANNON TYÖNJOHTAJAA kesän ajaksi päivätyöhön.

Tehtävässä toimit päivittäisissä operatiivisissa esimiestehtävissä pienehkölle ja osaavalle tiimille. Ohjaat ja organisoit tuotannon toimintaa ja varmistat töiden etenemisen sovitusti työturvallisuusasiat huomioiden. Huolehdit ERP-kirjauksista muun muassa tuotannon päättämisten osalta ja saatat lähetyskirjaukset järjestelmässä tilaan, josta huolinta voi ottaa ne hoitaakseen. Selvität tarvittaessa myös materiaalitarpeita ja koordinoit materiaalihankintoja.

Tehtävänkuvasi on itsenäinen, joten jämäkkä, motivoiva, itseohjautuva ja rohkeasti asioihin tarttuva työskentelyotteesi ovat avainasemassa. Aikaisempi kokemus teollisuuden tuotantoympäristöstä ja esimiestehtävistä auttavat sinua hoitamaan tehtäväsi hyvin. Kokemus tuotannonohjausjärjestelmistä sekä englannin kielen taito ovat eduksesi. Koulutustaustaltasi voit olla vaikkapa insinööri (AMK) tai vastavalmistunut DI, vaikkakin aiempi kokemuksesi voi myös olla koulutustasi merkittävämpää.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.4. oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.adecco.fi . Liitä mukaan CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, katja.hamalainen@adecco.fi .