(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työnjohtaja
S-Herkkukeittiö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

SOK:n tytäryhtiö S-Herkkukeittiö Oy on Vantaan Viinikkalassa toimiva herkkukeittiö. S-Herkkukeittiöllä valmistetaan käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista valmisruokaa ja valmisruoka-annoksia Food Market Herkkuun sekä muihin S-ryhmän ruokakauppoihin. Osa valmistamistamme tuotteista tavoittaa kuluttajat läpi Suomen laajan myymäläverkostomme myötä.

Etsimme nyt S-Herkkukeittiöön tuotannon työnjohtajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme, että pystyt aloittamaan työsi mahdollisimman, pian loppuvuoden aikana. Työnjohtajien tiimissä työskentelee yhteensä 5 henkilöä ja keittiöllämme työskentelee päivittäin n. 55 henkilöä.

Työnjohtajan tehtävässä vastaat S-Herkkukeittiön päivittäisestä tuotannon operatiivisesta toiminnasta. Työnjohtajana toimit tuotannon henkilöstön lähiesimiehenä, vastaten tuotteiden prosessinmukaisesta valmistamisesta laatuvaatimukset huomioiden. S-Herkkukeittiö toimii laitosasetuksen alla ja tuotantotilamme ovat korkean hygienian aluetta. Osana työnjohtoa toimit tiiviissä yhteistyössä tilausvastaavien, laatuvastaavan, tuotantosuunnittelijan ja keittiöpäällikön kanssa.

Näitä taitoja arvostamme:

  • elintarvike- tai ravintola-alan esimieskoulutusta, tai aikaisempaa työkokemusta keittiöalan esimiestyöstä
  • ruokatuotantoprosessin hallintaa
  • henkilöstöviestinnän hallintaa
  • tiimihenkisyyttä, sillä meillä onnistutaan yhdessä
  • positiivista ja reipasta asennetta

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme kasvava organisaatio, jossa pääset avainroolissasi varmistamaan, että saamme laadukkaat tuotteemme kauppoihin aikataulussa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kasvamaan tuotannon työnjohdon rautaiseksi ammattilaiseksi. Työssäsi sinua tukee ja kannustaa S-Herkkukeittiön työyhteisö. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen ja meillä on työajantasoittumisjärjestelmä käytössä.

Tiesitkö, että S-ryhmän henkilöstöedut ovat Suomen laajimmat? Työntekijänämme saat rahan arvoisia etuja ostoksistasi kaikista S-ryhmään kuuluvista myymälöistä, ravintoloista, hotelleista ja huoltoasemilla, sekä monista muista paikoista. Voit lukea tarkemmin S-ryhmän henkilöstöeduista täältä.

Olisiko tämä paikka sinulle?

Hae tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 24.11.2019 mennessä. Olemme innoissamme tästä rekrytoinnista ja käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Torsti juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten ke 6.11 klo 12-14, to 7.11 klo 14-16 ja ti 12.11 klo 9-11 numerosta +358 10 768 6266 tai sähköpostitse torsti.uotila@sok.fi.