(Poistunut julkaisusta)

TUOTANNON TYÖNJOHTAJA
Air Liquide Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Huolehdit Air Liquiden tuotannon tehokkuudesta sekä turvallisuudesta yhdessä operaattoreiden kanssa.

Air Liquide Finland valmistaa, täyttää ja kuljettaa ilmakaasuja ja erikoiskaasuja sekä kehittää, suunnittelee ja asentaa kaasuntoimitusjärjestelmiä. Yrityksellä on Suomessa tuotantolaitokset Raahessa, Oulussa, Kittilässä sekä Kokkolassa. Suurinta osaa tuotantolaitoksista valvotaan ja operoidaan etänä. Käyttöinsinööri toimii operaattoreiden esimiehenä ja vastaa Air Liquide Finlandin tuotantolaitosten ajamisesta sekä optimoinnista yhdessä operaattoreiden kanssa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa turvallisuuslähtöinen, avoin ja rauhallinen luonteesi. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja nautit analyyttista ajattelua vaativien ongelmien ratkomisesta. Koulutuksena sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus  ja työkokemusta teollisuuden parista.  Kansainvälisessä yhtiössämme on tärkeää, että pystyt kommunikoimaan suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä.

Olet ihmislähtöinen ja sinulla on aktiivinen ote. Omalla esimerkilläsi ja asenteellasi innostat ja motivoit muita työskentelemään yhteisten tavoitteiden eteen. Tehtävän ensisijainen sijainti on Raahessa, mutta sisältää myös matkustamista eri tuotantolaitospaikkakunnilla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen roolin isossa kansainvälisessä yhtiössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää toimintoja ja kehittyä kaasuteollisuuden vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Lauri Sainio, puh. 044 572 1427. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.8.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-14164.