Tuotannon työnjohtaja
Sulzer

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Haemme Karhulan varaosa- ja huoltokeskukseen tuotannon työnjohtajaa vastaamaan keskuksen koneistus- ja asennustöistä sekä muiden työnjohdollisten tehtävien hoitamisesta. Hänen päävastuullaan ovat laitteiden sekä pumppujen kokoonpanotyöt ja niiden aikataulutus sekä asiakkaiden luona tehtävien huoltojen organisointi.

Työn ja toiminnan ohjauksessa käytämme SAP-järjestelmää ja sen kanssa toimiminen on tärkeä osa arjen rutiinia. Henkilöstöasioiden hoito on luonnollinen osa työtä.

Tehtävä edellyttää vahvoja johtamis- ja ihmissuhdetaitoja, halua toimia yhdessä asiakkaiden ja eri sidosryhmien kanssa sekä kykyä pitää kiinni sovituista aikatauluista. Olet yhteistyökykyinen, etkä pelkää muutoksia ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Arvostamme vastuuntuntoisuutta sekä taitoa hallita kokonaisuuksia. Olet kiinnostunut kehittämään omaa ja tiimisi toimintaa ja näet digitalisaation mahdollisuutena.

Koulutukseltasi olet tekniikan alan insinööri / teknikko tai olet kokenut tuotantotekniikan ammattilainen ja omaat työkokemusta konepaja- / huoltoliiketoiminnasta.

Työssä menestymiseen tarjoamme ensiluokkaiset työvälineet ja suojavarusteet. Perehdytyksemme on kattava sekä työyhteisömme tuki jatkuvaa, huolehdimme myös, että saat kehittää omaa työtäsi sekä ylläpitää ammattitaitoasi.

Sulzer tunnetaan pumppaus- ja sekoitusteknologian kehittäjänä, valmistajana sekä toimittajana. Meitä sulzerilaisia on Suomessa yli 450 kuudella eri paikkakunnalla. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja huolehdimme heistä tarjoamalla turvallisen ja nykyaikaisen toimintaympäristön sekä laadukkaat työskentelyvälineet. Me Sulzerilla haluamme, että sinä viihdyt työssäsi. Tervetuloa sulzerilaiseksi!

Lisätietoja:
Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Mika Palmu, puh. 050 526 2637, parhaiten tavoitettavissa klo 15.30-17.00 välisenä aikana.

Hakemukset:
26.5.2019 mennessä osoitteessa: https://www.sulzer.com/en/about-us/careers -> see our open positions (Finland)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265901
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka