(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työnjohtaja
Vink Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Keravalle

TUOTANNON TYÖNJOHTAJAA

Tehtävässä tulet vastaamaan noin 25 henkilön tuotannon tiimin työn johtamisesta. Merkittävä osa tehtäväkenttääsi tulee olemaan päivittäinen tuotannon työn organisointi, lähiesimiestyö sekä vastaan tulevien ongelmien selvittely. Vastaat omalta osaltasi tuotannon sujuvuudesta ja aikataulujen pitävyydestä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja mielellään muutaman vuoden kokemus vastaavista esimiestehtävistä. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Olet toimintaotteeltasi itsenäinen ja motivoitunut käyttämään osaamistasi vahvassa kasvussa olevan liiketoiminnan kehittämiseen. Olet nopea omaksumaan uutta ja kykenet hoitamaan useampi asioita saman aikaisesti eteenpäin.

Tarjoamme sinulle näytön paikan alansa johtavassa yrityksen parissa ja mahdollisuuden kehittyä oman alasi erikoisasiantuntijaksi. Pääset työskentelemään monipuolisessa tehtäväkentässä ottaen myös vastuuta asioiden itsenäisestä toteutuksesta. Tartu mukaan tilaisuuteen ja liity joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel GROUP, Johanna Ahola, p. 0400 739 308, johanna.ahola@personnel.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 18.11.2018 mennessä osoitteen www.personnel.fi kautta.