(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työnjohtaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Etsimme nyt tuotannon työnjohtajaa Kalson viilutehtaallemme. Työsuhde on vuoden määräaikaisuus, jonka mahdollinen jatko arvioidaan työsuhteen loppuvaiheessa.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 484 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi,

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Haemme viilutehtaallemme energistä ammattiosaajaa työtehtäviin, joilla on todellista merkitystä. Meillä on erinomainen työilmapiiri sekä mukavat työkaverit. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Toiveenamme on saada sinusta pitkäaikainen osaaja UPM:lle!” -Mikko

Mitä teet

Tuotannon työnjohtajana vastaat tehtaan valmistussuunnitelman toteutuksesta ja valvonnasta. Tämän lisäksi sinulla on omassa työvuorossasi vastuu henkilöstön johtamisesta, tuotantotehokkuuden ja laadun varmistamisesta sekä oman alueesi työturvallisuudesta.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi puutekniikan tai konetekniikan opintoja)
  • Sinulla on kokemusta teolliseen valmistukseen liittyvistä työnjohtotehtävistä
  • Olet valmis tekemään vuorotyötä
  • Arvostamme yhteistyökykyisyyttäsi sekä myönteistä asennettasi työtehtäviäsi kohtaan
  • Englanninkielen taitosi on hyvä

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat tehtaanjohtaja Mikko Miettinen, puh. 0204156550 tai tuotantopäällikkö Jan Kraft, puh. 0204156611.

Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksesi 16.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen, contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.