(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työnjohtaja Memar Oy:lle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Memar Oy on metallialan tunnettu ja luotettava sopimusvalmistaja, joka työllistää n. 80 alansa ammattilaista Virroilla, Seinäjoella, Pirkkalassa ja Toijalassa. Memar valmistaa takeita, kiinnitystarvikkeita sekä koneistettuja osia. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluvat koneenrakennus, voimalaitokset ja prosessiteollisuus sekä niiden johtavat kotimaiset kone- ja laitevalmistajat.
Haluatko jättää jälkesi yritykseen, jonka osaamisen takaavat joustava tuotantoteknologia sekä vahva inhouse-osaaminen? Yritykseen, joka vastaa tuotteidensa koko tuotantoprosessista alusta loppuun.

Haemme nyt asiakkaallemme Memarille Toijalaan
vakituiseen työsuhteeseen tuotannon työnjohtajaa

Pääasiallisena tehtävänäsi työnjohdossa on 20 työntekijän päivittäisjohtaminen sekä verstastyön valvonta.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. teknikko tai insinööri) ja mahdollisesti jo aikaisempaa työkokemusta tuotantokeskeisistä tehtävistä. Voit olla myös vastavalmistunut tulevaisuuden kyky. Tärkeintä on, että tunnet olevasi omimmillasi työnjohdollisissa tehtävissä ja haluat oppia uutta sekä näyttää taitosi tuotannon työnjohdossa!

Toivomme, että sinulla on kykyä hahmottaa tuotannon valmistusprosesseja ja niiden aikatauluja. Työssä menestyminen edellyttää myös hyviä organisointitaitoja sekä itsenäistä työotetta, jossa omaat joustavan, mutta määrätietoisen tavan viedä asioita eteenpäin.

Asiakkaamme tarjoaa nyt mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa tehtävässä näköalapaikalla taontaliiketoiminnan ytimessä, jossa takanasi seisoo koko osaava henkilökunta. Tehtävään sisältyy kattava perehdytys niin taonnan toimialaan kuin päivittäisjohtamiseen, joten jos koit tehtävänkuvan omaksesi niin olet tervetullut rakentamaan Memarin tulevia vuosikymmeniä!

Työ on päivätyötä ja työt alkavat heti oikean tekijän löydyttyä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 8.2.2018 klo 13-14 sekä 12.2.2018 klo 13-14 Timo Jussila, prosessipäällikkö Memar Oy, 040 521 1690. Muina aikoina tehtävästä antaa lisätietoja HR-konsultti Noora Mäkinen, 050 443 0350, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy.