(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työnjohdon ja suunnittelun harjoittelija
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun eri tehtäviin ja kasvamaan ruoka-alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Haemme nyt kesäksi Helsingin Kivikkoon sinua

TUOTANNON TYÖNJOHDON JA SUUNNITTELUN HARJOITTELIJA

Sinä vastaat työnjohtajana Apetit Ruokaliiketoiminnan Tuoretuoteryhmän elintarviketuotantolaitoksen tuotannon päivittäisestä työnjohdosta. Tuotannon työnjohtaja vastaa vuorossa koko tuotannon suorituskyvystä sekä sen henkilöstön ja toimintatapojen kehittämisestä yhdessä muun työnjohtotiimin kanssa. Tuotannonsuunnittelija vastaa tuotantomäärien ennustamisesta, hävikeistä sekä ennusteiden toteutumisesta. Tuotannon työnjohtaja ja tuotannonsuunnittelija toimivat tehtävissään tiiviissä yhteistyössä Tuoretuoteryhmän logistiikan ja muiden yksiköiden kanssa. Harjoittelussa pääset osallistumaan tuotannon, logistiikan, laadun ja kunnossapidon operatiivisen toimintaan ja prosessien kehittämiseen. Keskeisiä toimintatapoja Apetitilla ovat toiminnan tehokkuus, toimitusvarmuus, laatu ja työturvallisuus.

Toivomme sinulta meneillään olevia korkeakouluopintoja logistiikan/tuotannonohjauksen alueelta tai sitä läheisesti sivuavien kaupallisten/teknisten aineiden alalta vähintään 2 vuotta / yli 90 op. Katsomme eduksi aikaisemmat kokemukset elintarvikealalta, esimiestyöstä tai vastaavista vastuullisista tehtävistä. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista ja käytännönläheistä työotetta.

Edellytämme mahdollisuutta työskennellä vuorotyössä, työnjohtaja ja tuotannonsuunnittelija työskentelevät kahdessa vuorossa myös viikonloppuisin 6.00-22.00.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Harjoittelu koostuu omaan erikoisalueeseen liittyvistä tehtävistä ja hankkeista. Lisäksi harjoittelijoilla on yhteisiä tapaamisia, joissa tutustutaan toisiin harjoittelijoihin ja Apetitin eri toimintoihin. Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko arvoketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa 23.-24.1. ja 29.1.2019 klo 15-16 Tuotantopäällikkö Martti Kantola p. 010 402 4243.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 31.1.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä keskimäärin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.