(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon toimihenkilöitä
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haemme tuotannon toimihenkilöitä Turkuun

Miksi meille?

Meillä on lukuisia mahdollisuuksia tuotannon toimihenkilöille merkittävillä asunto- ja toimitilahankkeilla. Hyödynnämme tiimissämme eri jäsenten mukanaan tuomaa, monipuolista osaamista mahdollisimman laaja-alaisesti ja sinunkin työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Pääset mukaan suunnittelun ja/tai tuotannon aikatauluttamiseen, laadunvarmistukseen sekä kustannusseurantaan. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi uuden, monikäyttöisen Juslenia-rakennuksen Turun yliopistokampukselle sekä tunnelmallisia koteja aivan kaupungin sydämeen.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Kerro meille mitä olet tehnyt ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 26.8.2018 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Lisätietoja saat työpäällikkö Tom Laihilta, p. 040 720 2247, tom.laihi@skanska.fi, tai tulosyksikön johtaja Vesa Hintukaiselta, p. 040 518 8777, vesa.hintukainen@skanska.fi.

Lue lisää avoimista tehtävistämme osoitteessa www.skanska.fi/rekry.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!