(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon tiiminvetäjä, Millog Pansio
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Haemme merijärjestelmät -toimialallemme Pansion toimipaikkaan

TUOTANNON TIIMINVETÄJÄÄ

päivittäisiin työnjohtotehtäviin alusten huolto-, korjaus- ja muutostöiden pariin. 

Pääosin tehtäväsi sisältää asentajatiimin huolto- ja korjaustöiden organisointia ja niihin osallistumista sekä työtietojen ylläpitoa SAP-toiminnanohjausjärjestelmässä. Esimiehenäsi toimii alus- ja mekaniikkaryhmän ryhmäpäällikkö.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta ja työkokemusta. Olet mahdollisesti työskennellyt alusten huolto- ja korjaustehtävien parissa ja toiminut työnjohtotehtävissä aiemminkin. Tärkeänä pidämme kykyä ja halua oppia koko ajan lisää ja kasvattaa omaa sekä tiimin osaamista. Työskentelet sujuvasti yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa, olet oma-aloitteinen, joustava ja sinulta löytyy positiivista palveluasennetta. Merivoimien alusten tuntemus sekä SAP-järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän vakaassa organisaatiossa, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää osastopäällikkö Jaakko Laaksolta, puh. 040 315 8020. 

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.2.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.