(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon tiiminvetäjä, Millog Oy Upinniemi
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Kokemusta, jota et muualta saa!

Upinniemen toimipaikkamme kaipaa vahvistusta – tule meille  

TUOTANNON TIIMINVETÄJÄKSI 

päivittäisiin työnjohtotehtäviin merivoimien alusten huolto-, korjaus- ja muutostöiden parissa. Pääosin tehtäväsi sisältää asentajatiimin huolto- ja korjaustöiden organisointia ja niihin osallistumista sekä työtietojen ylläpitoa SAP-toiminnanohjausjärjestelmässä. Esimiehenäsi toimii alus- ja mekaniikkaryhmän ryhmäpäällikkö.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta ja työkokemusta. Olet mahdollisesti työskennellyt alusten huolto- ja korjaustehtävien parissa ja toiminut työnjohtotehtävissä. Tärkeänä pidämme kykyä ja halua oppia koko ajan lisää ja kasvattaa omaa sekä tiimin osaamista.  Työskentelet sujuvasti yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa, olet oma-aloitteinen, joustava ja sinulta löytyy positiivista palveluasennetta. Merivoimien alusten tuntemus sekä SAP-järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän vakaassa organisaatiossa, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Mikael Blomqvist, puh. 040 315 8117, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.6.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.