(Poistunut julkaisusta)

TUOTANNON TIETOJÄRJESTELMIEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖ
Saarioinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsimme joukkoomme hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa, tavoitteellista ja aktiivista

TUOTANNON TIETOJÄRJESTELMIEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan valmistukseen liittyvien tuotannon tietojärjestelmien kehittämisestä kaikilla toimipaikoillamme. Vastaat matriisissa myös tuotannon IT-henkilöiden ohjauksesta. Vastuullesi kuuluu MES-järjestelmien kehittämisen lisäksi tähän liittyvän toiminnan kehittäminen. Samoin tuotannon tiedonkeruulaitteiden informaation sekä toiminnan kehittäminen yhteistyössä tuotannon ja IT:n vastuuhenkilöiden kanssa. Tuotannon automaatiojärjestelmien kehittäminen ja tiedon ohjaaminen ovat osa tehtävääsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta hyvää ERP- ja MES-osaamista, samoin tuotannon valmistuksen tietojärjestelmien käyttöosaamista ja automaatio-osaamista. Tarvitset vankkaa projektiosaamista. Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tasoinen koulutus. Aikaisempi kokemus tuotannosta elintarviketeollisuudessa sekä tilaus-toimitusprosesseista on eduksesi. Pääasiallinen toimipisteesi on Valkeakoskella tai Sahalahdessa.

Teet tiivistä yhteistyötä matriisiorganisaatiossa ja kehität Saarioisten tehtaiden toimintaa tuotannossa yhteistyössä muiden toimintojen kanssa.  Pääset työskentelemään erilaisten sidosryhmien ja persoonien kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot korostuvat. Työotteesi on itsenäinen ja tartut toimeen oma-aloitteisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa menetelmäsuunnittelupäällikkö Tero Helle, puh. 050 540 4934, 9.1. klo 14-15 ja 16.1. klo 14.30-15.30. HRS Advisors, Tarja Kohtamäki antaa lisätietoja 9.1. ja 17.1.numerossa 0400 797 453. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.1.