(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon Team Leader
Arla Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Tehtävät

Team Leaderina vastaat oman tiimisi kanssa tuotantosuunnitelman toteutumisesta päivittäin. Team Leaderin roolissa ohjaat ja valmennat tiimin työntekijöitä niin yksilöinä kuin tiiminä.

Sinulla on keskeinen rooli oman tiimin henkilöstösuunnittelun ja resurssikäytön-tehokkuuden kehittämisessä, vastaat työvuoro-listojen sekä lomien ja koulutusten suunnittelusta. Vastaat tiimin rekrytoinneista yhteistyössä HR osaston kanssa.  Lisäksi osallistut mielenkiintoisiin kehitysprojekteihin. 

Edistät hyvän työilmapiirin toteutumista osastolla ja varmistat, että Arlan työympäristöstrategian tavoitteet toteutuvat arjen työssä. Valvot, että toiminta osastolla vastaa Arla Foodsin standardeja ja toimintatapoja sekä täyttää työaikalain ja työturvallisuuslain määräykset. Edistät Lean-ajattelua osastolla ja osallistut sen kehittämiseen. Seuraamme onnistumistamme KPI-mittareiden avulla viikoittaisissa taulupalavereissa, joiden pitämiseen osallistut.
Toimit kiinteässä yhteystyössä talon sisällä eri toimintojen kuten suunnittelun, HR:än, kunnossapidon ja logistiikan kanssa. Tehtävässä hyödynnät Arlan Best Practice-käytäntöjä ja olet rohkeasti yhteydessä kollegoihin muissa maissa.

Menestystekijät

Olet analyyttisesti lahjakas, omaat hyvän loogisen päättelykyvyn ja sinulla on kyky ratkaista kompleksisia ongelmia. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja haluat toimia esimiehenä ja esimerkkinä tiimillesi, sekä sinulla on myös halua ja kykyä toiminnan kehittämiseen. 

Arvostamme sosiaalisia taitoja ja halua johtaa toimintaa ihmisten kautta. Olet aktiivinen ja toimeen tarttuva. Omalla esimerkilläsi vaikutat tuotannon yleiseen ilmapiiriin ja tapaan toimia. Tilanteet päivän aikana voivat muuttua nopeasti, joten kykenet työskentelemään myös paineen alla huolellisuuden ja tarkkaavaisuuden siitä kärsimättä. Pystyt pitämään monta palloa ilmassa yhtä aikaa.

Tehtävästä suoriutuminen edellyttää monipuolista kokemusta useammilta eri tehtäväalueelta tuotantoympäristössä. SAP-tuntemus, tekninen osaaminen ja elintarvikealan koulutus luetaan eduksi. Työlainsäädäntö on sinulle tuttu, hallitset tietotekniikan ja omaksut nopeasti uudet järjestelmät. Pystyt myös hoitamaan työelämän vaativia esimiestilanteita. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Tuotteita jokaisen suomalaiseen arkeen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn tuotteiden parissa, jotka kuuluvat jokaisen suomalaisen arkeen. Tuotteitamme nautitaan vuoden jokaisena päivänä, oli kyse sitten jogurtista aamiaispöydässä, tilkasta maitoa kahvissa, ruonvalmistuskermasta tai ihan rehellisestä lasista hyvää ja raikasta maitoa. Kaikkia näitä valmistamme Sipoon meijerissä.

Teemme määrätietoisesti työtä hyvän työilmapiirin ja turvallisen työympäristön eteen. Toimitiloistamme löydät niin kuntosalin kuin uima-altaan sekä aktiiviset duunikaverit, joista saat seuraa niin salille, salibandykaukaloon kuin juoksulenkille.

Raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle, työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen 14.7.2019 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa tuotannonpäällikkö Kai Tuomainen, puh. 050 502 8392, to 4.7. klo 10-14.