(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon Team Leader, Prosessi (päävalvomo, massanvalmistus)
Arla Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Tehtävä

Prosessin Team Leaderin tehtävässä ohjaat ja valmennat tiimin työntekijöitä (n 30 henkilöä) niin yksilöinä kuin tiiminä ja vastaat oman tiimisi kanssa tuotantosuunnitelman toteutumisesta päivittäin. 

Sinulla on keskeinen rooli oman tiimin henkilöstösuunnittelun ja resurssikäytön kustannustehokkuuden kehittämisessä, vastaat työvuorolistojen sekä lomien ja koulutusten suunnittelusta. Valvot, että toiminta osastolla vastaa Arla Foodsin standardeja ja toimintatapoja sekä täyttää työaikalain ja työturvallisuuslain määräykset. Edistät Lean-ajattelua osastolla ja osallistut aktiivisesti jatkuvan parantamisen prosesseihin.  Analysoit tuotantodataa ja teet itsenäisesti toimenpiteitä niiden pohjalta. Toimit kiinteässä yhteystyössä talon sisällä eri toimintojen kuten suunnittelun, HR:än, kunnossapidon ja logistiikan kanssa. Tehtävässä hyödynnät Arlan Best Practice-käytäntöjä ja olet rohkeasti yhteydessä kollegoihin muissa maissa. Omalla esimerkilläsi vaikutat osaston yleiseen ilmapiiriin ja tapaan toimia.

Menestystekijät

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus sekä hyvät johtamis- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on esimieskokemusta ja näyttöä onnistumisista.

Tehtävästä suoriutuminen edellyttää monipuolista kokemusta useammalta eri tehtäväalueelta tuotantoympäristössä. SAP-tuntemus, tuotteiden valmistuslaitteiden ja prosessien tekninen osaaminen ja elintarvikealan koulutus sekä kokemus luetaan eduksi. Pystyt kommunikoimaan suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.

Olet analyyttisesti lahjakas, omaat hyvän loogisen päättelykyvyn ja sinulla on kyky ratkaista kompleksisia ongelmia. Viet asioita oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin. Tilanteet päivän aikana voivat muuttua nopeasti, joten kykenet työskentelemään myös paineen alla huolellisuuden ja tarkkaavaisuuden siitä kärsimättä. Pystyt pitämään monta palloa ilmassa yhtä aikaa.

Tuotteita jokaisen suomalaiseen arkeen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn tuotteiden parissa, jotka kuuluvat jokaisen suomalaisen arkeen. Tuotteitamme nautitaan vuoden jokaisena päivänä, oli kyse sitten jogurtista aamiaispöydässä, tilkasta maitoa kahvissa, ruonvalmistuskermasta tai ihan rehellisestä lasista hyvää ja raikasta maitoa. Kaikkia näitä valmistamme Sipoon meijerissä.

Teemme määrätietoisesti työtä hyvän työilmapiirin ja turvallisen työympäristön eteen. Toimitiloistamme löydät niin kuntosalin kuin uima-altaan sekä aktiiviset duunikaverit, joista saat seuraa niin salille, salibandykaukaloon kuin juoksulenkille.

Raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle, työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Työpaikka on savuton.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen 15.4.2020 mennessä.