(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon suunnittelupäällikkö
Jukkatalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Liiketoimintamme kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANNON SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ Pyhännälle

Tehtävässä ohjaat, valvot ja vastaat rakenne-, ristikko- ja elementtisuunnittelijoiden työpanoksesta. Vastaat myös kyseisten toimintojen kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon muun johdon kanssa tavoitteena yhdessä parantaa suunnittelun, tuotannon ja rakentamisen integraatiota.

Odotamme sinulta rakennusalan insinööritason/DI koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä esimieskokemusta. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Kannat vastuun omasta ja alaisten työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Eduksi katsotaan tuotannon lainalaisuuksien tunteminen sekä kokemus esimiestehtävistä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan mahdollinen cv:si sekä palkkatoiveesi 16.6.2019 mennessä osoitteeseen teemu.aitto-oja@jukkatalo.fi

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae heti!