(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon puhdastilasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020


Onko puhdastilasiivous sinulle tuttu käsite? Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä?


Etsimme nyt tarkkaa ja huolellista PUHDASTILASIIVOOJAA iltavuoroon Espooseen.


Työssäsi vastaat lääketehtaan tuotantotilojen, kuten puhdas- ja aseptisten tilojen siivouksesta arkisin kolmivuorotyössä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Tässä tehtävässä oikeanlainen asenne ja kyky työskennellä äärimmäistä tarkkuutta ja suojautumista vaativassa tilassa ratkaisee. Tehtävään perehdytetään erittäin huolellisesti ja menestyt tehtävässä varmasti, mikäli sinulla ei ole tapana hötkyillä. Siivousalan koulutus ja aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä meille on tehtävään soveltuva työote. Työssä on erittäin tärkeää erinomainen kirjallinen suomen kielen taito, koska tehtävässä olet vastuussa raportoinnista. Valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle. Tehtävä edellyttää myös valmiutta huumetestaukseen. 


Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.9.2020 mennessä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -