(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon prosessipuhdistustyöntekijöitä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

 

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä viikonlopputöihin

 

TUOTANNON PROSESSIPUHDISTAJIKSI

 

asiakaskohteeseen Vantaalle. Työ pitää sisällään elintarviketehtaan tuotantotilojen, lähettämö ja logistiikkatilojen puhdistusta. Töitä on tarjolla viikonloppuisin päivä- ja iltavuorossa. Joten kerrothan hakemuksessasi milloin sinä haluaisit työskennellä! Töitä on tarjolla noin 2-8 tuntia päivässä, tarvittesssa töihin kutsuttavana.

 

Edellytämme täysi-ikäisyyttä, huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi. 

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin!

 

Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme vain nettisivujemme kautta tulleet hakemukset.