(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon prosessipuhdistustyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Kaipaatko aktiivista työtä, jossa saa takuuvarmasti päivän askeleet täyteen? Miksi et tulisi meille tienaamaan?

 

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä viikonlopputöihin

 

TUOTANNON PROSESSIPUHDISTAJIKSI

 

asiakaskohteeseen Forssaan. Työ pitää sisällään elintarviketehtaan tuotantotilojen puhdistusta. Sisältäen esimerkiksi tuotantotilojen, linjastojen sekä erilaisten koneiden ja laitteiden matalapainepesua.. Töitä on tarjolla päivä- ja iltavuorossa. Joten kerrothan hakemuksessasi milloin sinä haluaisit työskennellä! Töitä on tarjolla noin 2-8 tuntia päivässä, tarvittesssa töihin kutsuttavana.

 

Edellytämme täysi-ikäisyyttä, huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi. 

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin!

 

Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme vain nettisivujemme kautta tulleet hakemukset.