(Poistunut julkaisusta)

TUOTANNON PROJEKTITYÖNTEKIJÖITÄ
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme nyt useille asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle

TUOTANNON PROJEKTITYÖNTEKIJÖITÄ

Roolien osaamispainotukset vaihtelevat monipuolisesti yritysten mukaan, mutta pääasialliset työtehtävät pitävät sisällään mm. rutiininomaisia laaduntarkastusprosesseja, pakkausta, kokoonpanoa ja linjatyöskentelyä.

Tehtäviä on monipuolisesti ja joustavasti useissa yrityksissä, jolloin roolit vaihtelevat heidän tilaustensa mukaisesti. Töitä on tarjolla pitkäaikaisiin ja lyhytaikaisiin työsuhteisiin.
Olemme yhteydessä hakijoihin sitä mukaa, kun uusia paikkoja avautuu, joten jätä tietosi meille jo tänään!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - TUOTANNON PROJEKTITYÖNTEKIJÖITÄ. Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi tai 0207 414 852.