(Poistunut julkaisusta)

TUOTANNON OSAAJIA
Marttiini Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Haemme nyt Marttiinin tehtaalle Vääksyyn innostuneita ja oppimishaluisia

TUOTANNON OSAAJIA

Puukkojen ja keittiöveitsien valmistuksessa on monia eri työvaiheita. Terien ja kahvojen valmistuksessa ensimmäiset vaiheet tehdään tuotantokoneilla, mikä vaatii teknistä osaamista. Tuotteiden viimeistely on puolestaan enemmän käsityötä ja käden taitojen merkitys korostuu, kun oman käden jälki näkyy.

Menestyminen tuotannon osaajana edellyttää sitoutumista korkeisiin laatuvaatimuksiin. Hakemamme tuotannon osaajat ovat motivoituneita oppimaan, kehittymään ajan mittaan moniosaajiksi sekä kehittämään omaa työtään. Käsityövaiheissa tarvitaan erinomaisia käden taitoja ja teknisempiin tehtäviin hyvä pohja on soveltuva ammattitutkinto ja työkokemus.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä luonnonkauniissa Vääksyssä, huippubrändin parissa. Perehdytyksestä puukonvalmistuksen eri vaiheisiin vastaavat kokeneet ammattilaiset. Työskentelemme tuotantotilanteen sitä vaatiessa myös vuoroissa. Tehtävät ovat vakituisia ja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä elokuun 2020 loppupuolella.

Voisiko tämä olla sinun tilaisuutesi? Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 10.6.2020 careers@rapala.fi Lisätietoja tehtävistä antaa tehtaan johtaja Juha Siltala, puh 0440260481, to 4.6 klo 8.30-10 ja pe 5.6 klo 8.30-10.