Tuotannon operaattori
Fintoil Hamina Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Oletko kiinnostunut monipuolisista ja vaihtelevista tuotannon operaattorin tehtävistä uudessa, kesällä 2022 valmistuvassa biojalostamossa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Fintoilille Hamina Oy:lle operaattoreita Haminaan. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Tehtäviisi kuuluvat prosessin valvonta ja operointi sekä lastaus- ja purkutoiminnot. Tehtävässä varmistat osaltasi tuotannon turvallista ja laadukasta operointia. Biojalostamon tuotanto käynnistyy kesällä 2022, ja Fintoil tarjoaa kaikille uusille työntekijöilleen laadukkaan ja kattavan koulutuksen sitä ennen. Henkilöstön osaaminen on toimintamme ydin, ja meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaisena omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Pääset kehittämään itseäsi ja prosessia aitiopaikalta pian valmistuvaan, alamme moderneimpaan tuotantolaitokseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta prosessi-, tai kemianteollisuudesta sekä ymmärrystä prosessiteknisistä laitteista ja ilmiöistä. Toivomme, että sinulla on oma-aloitteinen ote työskentelyyn ja hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on halua ja kykyä osallistua tekemiseen sekä prosessitoiminnan kehittämiseen. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen. Tukenasi on tuotantotiimi ja muu organisaatio.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta prosessi-, tai kemianteollisuuden operaattoritehtävistä.
  • Ymmärrystä prosessiteknisistä laitteista ja ilmiöistä.
  • Paineensietokykyä ja tiimityöskentelytaitoja.
  • Halua oppia ja kehittää asioita sekä omaa ammattiosaamista.
  • Työhön tarttuvaa otetta ja asennetta.
  • Turvallisuuslähtöistä ajattelu- ja toimintatapaa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä kestävän kehityksen etulinjassa alalla, joka on yhteisen tulevaisuutemme polttopisteessä. Fintoil jalostaa raakamäntyöljystä jakeita, joista syntyy muun muassa uusiutuvaa toisen sukupolven dieseliä sekä terveys- ja hyvinvointituotteita. Fintoil edistää tuotteillaan merkittävästi päästövähennyksiä korvaamalla fossiilisia tuotteita uusiutuvilla ja rakentaa näin konkreettisesti vihreämpää tulevaisuutta.

Meillä Fintoililla työlläsi on paitsi aito merkitys, myös selkeä tulevaisuus. Jalostamomme valmistuu kesällä 2022, ja täällä meillä sinua odottavat modernien tilojen lisäksi kaikki tarvitsemasi laadukkaat työvälineet. Työyhteisömme on jo lyhyessä ajassa muodostunut tiiviiksi, ja voit luottaa myös siihen, että täällä on koko joukko ammattitaitoisia ja mukavia työkavereita ottamassa sinut vastaan. Seinät ja katto ovat valmiina – nyt tarvitsemme enää oikeat ihmiset osaavaan ja tekevään porukkaamme!

Tutustu meihin ja meillä työskentelemiseen lisää osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat/fintoil ja https://fintoil.com/ ja hae tuotannon operaattoriksemme jo tänään!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työsuhde solmitaan heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Haethan siis tehtävään heti! Työt alkavat huhtikuun alussa 2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 9–15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot