(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon operaattori
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Etsitkö itsellesi monipuolista työtä elektroniikkateollisuuden parista? Haetko paikkaa, jossa pääset tekemään töitä tuotanto- ja tietokoneiden lisäksi käsivoimin. Haemme asiakkaallemme Tuusulaan Hyrylän teollisuusalueelle juuri sinua!

Etsimme kokoaikaiseen päivätyöhön tuotannon operaattoria monipuolisiin tehtäviin elektronisia hintalappuja, led-nauhoja ja älylattioita valmistavalle asiakkaallemme. Töitä tehdään arkisin klo 8:30 – 16:30 ja työsuhde on pitkäkestoinen määräaikaisuus, jossa on mahdollisuus myös vakinaistua.

Töitä tehdään pienen yrityksen hengellä eli työntekijänä osallistut monipuolisesti päivittäiseen työntekoon. Tehtäväsi ei siis rajoitu vain yhden työvaiheen tekemiseen, vaan pääset osallistumaan tuotantokoneiden käyttämiseen, valvomiseen ja korjaamiseen sekä käsin tehtäviin työvaiheisiin. Lisäksi kaikki tuotteet testataan ja tulokset kirjataan Windows ja Linux -pohjaisia ohjelmia käyttäen. Tehtävänkuvaan kuuluu myös raaka-aineiden noutaminen varastosta, tuotteiden pakkaaminen ja lähettäminen.

Toivomme sinulta tehtävää tukevaa teknillistä koulutusta sekä aiemmasta työkokemuksesta elektroniikkateollisuuden tuotantotehtävistä ja tuotantokoneiden huoltotöistä katsotaan eduksi. Et pelkää tarvittaessa tarttua ruuvimeisseliin, pumppukärryihin tai tietokonehiireen. Työskentelykielenä on suomi, mutta myös englannin osaamisesta on plussaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä aidosti monipuolisiin elektroniikka-alan tehtäviin yrityksessä, jonka tavoitteena on tuoda uusia, elektronisia ratkaisuja päivittäiseen elämäämme. Tuotanto osallistuu myös aktiivisesti tuotekehitykseen, joten ideoitasi voidaan oikeasti hyödyntää!

Jos olet etsinyt itsellesi työpaikkaa, missä tehdään aidosti töitä laidasta laitaan, jätäthän hakemuksen meille heti! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.