(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon operaattori
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme Vantaalla toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme motivoituneita ja tarkkoja tuotantotyöntekijöitä.

Töiden arvioitu aloitus tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhteen arvioitu kesto on maaliskuulle 2020 asti, jatko mahdollinen.

Työtä tehdään moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa. Työssä operoit tuotantokoneita, ja varmistat tuotteiden laadun. Aikaisempi kokemus valmistavan teollisuuden parista on etu, mutta tärkeintä on aito halu tehdä laadukkaasti töitä ohjeita noudattaen.

Hakijoilta odotamme tiimityötaitoa sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen hallintaa. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus. Työ vaatii huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Pystyt myös työskentelemään tietokoneiden parissa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoisiin ja tarkkuutta vaativiin tehtäviin, joissa pääset hyvin kartoittamaan työkokemustasi teollisuuden tehtävissä.

Edellytämme:

- Nuhteetonta taustaa
- Aikaisempi tausta tuotantopuolen tehtävistä katsotaan eduksi
- Mahdollisuus 3-vuorotyöhön
- Reipas asenne!
- Työkielenä suomi, mutta pystyt tarvittaessa kommunikoimaan myös englannin kielellä

Hae heti! Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -