Tuotannon operaattori
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haemme Vantaalla toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme motivoituneita ja tarkkoja tuotantotyöntekijöitä. Töiden arvioitu aloitus tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhteen arvioitu kesto on hakijan tilanteen mukaisesti joko elokuun lopulle tai maaliskuulle 2020 asti.  

Työtä tehdään moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa. Työssä operoit tuotantokoneita, ja varmistat tuotteiden laadun. Aikaisempi kokemus valmistavan teollisuuden parista on etu, mutta tärkeintä on aito halu tehdä laadukkaasti töitä ohjeita noudattaen.

Hakijoilta odotamme tiimityötaitoa sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen hallintaa. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus. Työ vaatii huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Pystyt myös työskentelemään tietokoneiden parissa.

Tarjoamme

 - mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoisiin ja tarkkuutta vaativiin tehtäviin, joissa pääset hyvin kartoittamaan työkokemustasi teollisuuden tehtävissä.

Edellytämme:

 - nuhteeton tausta

 - Aikaisempi tausta tuotantopuolen tehtävistä

 - Mahdollisuus 3-vuorotyöhön

 - Reipas asenne!

Hae heti! Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen (laura.honkanen@uniflex.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279010
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa