(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon operaattori Foodiqille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Elintarviketeollisuudessa toimiva pohjoismainen asiakkaamme Foodiq etsii riveihinsä pitkäaikaista täydennystä operaattorista.  Yrityksen eritysosaamista ovat nousevat ruokatrendit erityisesti urheilu- ja lisäravinteiden sekä kasvipohjaisten meijerituotteiden alueilla.  Toistaiseksi vielä pienehkössä, joskin vahvasti kasvavassa yrityksessä pääset osaksi mukavaa työyhteisöä ja saat vastuuta monipuolisessa tuotannon työssäsi.

Työpäiväsi Työpäiväsi vietät enimmäkseen Foodiqin Hyvinkään tehtaalla. Toinen tehdas sijaitsee Klaukkalassa ja aika ajoin toimit myös siellä. Toimenkuvasi on laaja ja pääset osallistumaan tuotannon eri vaiheisiin. Pidät huolta linjaston käynnistä ja huolloista. Lisäksi hoidat esimerkiksi koneidenpesu- ja pakkaustyötä. Työ sisältää myös raaka-aineiden käsittelyä ja erinäisiä laaduntarkkailu- ja raportointitehtäviä.

Arvostamme

  • Aiempaa kokemusta tuotannossa työskentelystä, esim. elintarviketeollisuudessa tai prosessiteollisuudessa
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Reilua ja auttavaista työkaveruutta
  • Valmiutta työskennellä aamu- ja iltavuorossa
  • Joko suomen tai englannin kielen osaamista, englantia tulisi vähintään ymmärtää

Lisäksi katsomme eduksesi aiemman kokemuksen meijerityöskentelystä, mutta asenne ja motivaatio ovat tärkeimmät ominaisuutesi valintaa ajatellen.

Tarjoamme sinulle

Asiakkaallamme saat pitkäaikaisen työn lisäksi mukavan ja reilun työporukan ja johdon. Tiimissä on hyvä henki ja työpäivät sujuvat nopeasti hyvässä seurassa. Saat vastuuta ja joustava työaika helpottaa arkea mukavasti. Saat myös mahdollisuuden käyttää osaamistasi ja tietysti oppia uutta. Pääsetkin laaja-alaisesti kiinni tuotannon työtehtäviin. Foodiqilla toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätyttyä.

Ensimmäisen puoli vuotta meillä WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan turvallisesti ja helposti etähaastatteluina joko puhelimitse tai videohaastatteluina. Olemme yhteydessä kaikkiin järjestelmämme kautta hakeneisiin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: operaattori, koneenkäyttäjä, linjaston hoitaja, tuotantotyöntekijä, prosessityöntekijä, täyttöoperaattori, täytönoperaattori, pakkaaja