(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon operaattoreita Note Hyvinkää Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2018Työn kuvaus:
  NOTE Hyvinkää Oy on elektroniikan sopimusvalmistaja, joka kuuluu ruotsalaiseen NOTE AB konserniin (www.note.eu).  He tarjoavat asiakkailleen joustavaa piirikorttien ja valmistuotteiden sarjatuotantoa tuotteen koko elinkaarelle. Hyvinkään yksikön liikevaihto vuonna 2016 oli n. 9 M€ ja heillä työskentelee tällä hetkellä n. 50 henkilöä.
 
Yritys on vahvassa kasvussa ja haemme tiimiin kahta tuotannon työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Hyvinkään tehtaalle. Määräaikaisuuden päätyttyä työntekijälle saatetaan tarjota mahdollisuutta vakituiseen työsuhteeseen.
 
Tuotannon työntekijänä tulet vastaamaan piirikorttien valmistuksesta, lopputuotteiden kasauksesta sekä testauksesta. Työ tapahtuu yhdessä vuorossa joustavalla työajalla.
 
Odotamme sinulta:
- reipasta asennetta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
- analysointi- ja ongelmanratkaisukykyä
- MS Office -työkalujen perustaidot mm. Excel
 
Hienoa jos sinulta löytyy alla mainittuja taitoja, mutta ne eivät kuitenkaan ole edellytyksenä, tai estä sinua saamasta työtä. 
- Aikaisempi kokemus elektroniikan valmistuksesta
- Elektroniikka-alan koulutus
- Elektroniikan komponentti tuntemus
- Juotoskokemus
- Sähköturvallisuuskortti, työturvallisuuskortti, tulityökortti, ensiapukortti.
 
Henkilönä olet järjestelmällinen, tarkka, omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä hallitset hyvin kokonaisuuksia. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii yhteistyökykyä, jämäkkyyttä, tarkkuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta ja oma-aloitteisuutta.  Hyvä paineensietokyky ja joustavuus nopeasti vaihtelevissa tilanteissa kuuluu työmme luonteeseen.
 
Työ on vaihtelevaa ja tehtävät monipuolisia. Positiivinen työilmapiiri tukee ja kannustaa kehittymisessä. Sinun ei tarvitse olla täydellinen ammattilainen, koska tähän työhön sinut tullaan perehdyttämään / kouluttamaan täydellisesti. Asenne ratkaisee enemmän.
Tulet pääsemään osaksi mahtavaa työyhteisöä ja määräaikaisuuden jälkeen sinulle aukeaa työpaikan huippu työsuhde-edut.  Pääset mukaan työpaikan järjestämiin hauskoihin tapahtumiin, joita on useamman kerran vuodessa.
 
Hakua hoitaa Anne Savela, anne.savela@adecco.fi, Adecco Hyvinkää
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anne Savela


Toimipaikka:  Hyvinkää