(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon matalapainepesijä Paimioon
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Oletko iltavirkku tai yökyöpeli ja kaipaat aktiivista työtä? Nyt saattoi napata! Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme 

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ

 

elintarviketehtaan tuotantotiloihin Paimiossa. Työ on elintarviketehtaan puhdistusta ja työt ajoittuvat pääsääntöisesti iltapäivään klo 15.30 alkaen. Työtunteja kertyy vaihtelevasti, riippuen tilanteesta. Etsimme kohteeseen kahta työntekijää, joista toiselle on luvassa 4h/pv osa-aikaisuus ja toiselle tarvittaessa työhön kutsuttavan sopimus. Työvuoroja on tarjolla satunnaisesti myös viikonloppuisin. Kohteessa voi olla mahdollisuus täysiin tunteihin tulevaisuudessa, mikäli puhtia ja intoa riittää. 

 

Pesijöiltämme edellytämme tunnollisuutta, huolellisuutta, joustavuutta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisemmasta työkokemuksesta vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on etua, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Olet myös ennen kaikkea tiimipelaaja - hymyn tuominen työyhteisöön plussaa! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi ja helpottavat työn aloitusta.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Meillä moni on edennyt urallaan vaativimpiin tehtäviin tai kouluttautumalla - kaikki on omasta asenteesta ja motivaatiosta kiinni! 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Hae paikkaa mahdollisimman pian klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä, palkkaamme sopivan henkilön heti sen löydyttyä! 

 

Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää siivoustyöstä L&T:llä, pääset lukemaan siitä lisää täältä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo. Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.