(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon lopputarkastaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haemme asiakkaallemme työntekijää tuotannon lopputarkastuksen tehtäviin.

Työ sijaitsee Oulun lähialueella. Työ on 2-vuorotyötä ja töitä on mahdollisesti välillä viikonloppuisinkin. Työ alkaa pikaisesti ja on kestoltaan alkuun 6-8 kk:n määräaikaisuus. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen TVR1 mukaan. Työsuhde solmitaan työntekijän ja asiakasyrityksemme välille.

Asenne ratkaisee, joten emme hae mitään tiettyä koulutus- tai työkokemustaustaa. Työhön opastetaan, joten tärkein ominaisuus on halukkuus omaksua uutta sekä soveltaa saamiaan neuvoja työssään. Hyvä työilmapiiri on tärkeää, joten arvostamme avointa ja sosiaalista luonnetta. Työ vaatii tarkkuutta ja samalla ripeyttä, joten huolellisuus on erittäin tärkeä ominaisuus työn laadukkuuden kannalta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen osaaminen.

Työt sisältävät erilaisten asiakastilausten mukaan tehtyjen tuotteiden lopputarkastusta. Työ on rutiininomaista ja odotammekin, että hakijalla on valmius ja halu tehdä rutiinityötä.

Jos olet töitä vailla ja tunnistat itsestäsi haetut ominaisuudet, jätä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta 21.10.2019 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.