(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon linjatyöntekijä
Camfil Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Camfil Oy
Camfil on puhdasilmaratkaisujen johtaja ja yrityksellä on yli 50 vuoden alan kokemus. Järjestelmämme suojaavat ihmisiä, prosesseja ja ympäristöä. Tämä myötävaikuttaa parempaan terveyteen, lisääntyneeseen tuottavuuteen sekä vähentää energiankulutusta. Camfil’illa on 26 tehdasta, 6 tutkimus- ja kehityskeskusta ja paikallisia myyntiyrityksiä ympäri maailmaa, jotka kaikki palvelevat asiakkaitamme. Camfil ryhmän pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja ryhmällä on n. 3800 työntekijää. Liikevaihto on yli 6 miljardia SEK. Lue enemmän yrityksestä osoitteessa www.camfil.com
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Camfil Oy:lle (entinen f-suotimet) tuotannon linjatyöntekijää. Työtehtävänä on ensisijaisesti suodattimien kokoonpanotehtävät, sekä työskentelylinjan hoitaminen. Työsuhteen jatkuminen on mahdollista hyvin työn oppineelle ja reippaalle tekijälle.
Odotamme sinulta
Tässä työssä menestymiseen vaaditaan tarkkaa työotetta ja sorminäppäryyttä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus IT- ja toiminnanohjausjärjestelmistä. Työtehtävien kokonaisvaltainen hoitaminen vaatii myös ajoittain trukilla ajamista, joten trukinajotaito katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Työt alkavat elokuun puolivälissä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten hae paikkaa jo tänään!
Kesto
1 kuukausi, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Miia Koivisto, loimaa@vmp.fi, 050 363 1344 tai 040 771 9090
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 12.07.2019 mennessä.