Tuotannon kunnossapitoharjoittelija Martinlaakson voimalaitokseen, 2 paikkaa
Vantaan Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021


Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme kesäksi kahta tuotannon kunnossapitoharjoittelijaa Martinlaakson voimalaitoksellemme 10.5. - 27.8.2021 väliselle ajalle. Kesätyön ajankohdasta on mahdollista sopia ja muokata harjoittelijan mukaan. Kunnossapitoharjoittelijana työskentelet voimalaitoksen kunnossapito-, puhdistus ja tarkastustöissä kattila-, turbiini- ja rikinpoistolaitoksilla sekä polttoainekentällä.

Martinlaakson voimalaitoksellamme on neljä eri tuotanto-blokkia. Viimeisin näistä on tammikuussa 2019 valmistunut biovoimala. Laitekanta on laaja, sisältäen sekä uutta että vanhaa. Kesätyötehtäviisi sisältyy monipuolisia korjaus-, huolto- ja asennustöitä mm. pumppujen, puhaltimien, venttiilien ja kuljetinlaitteiden parissa. Lisäksi osallistut voimalaitoksen vuosihuollon tarkastus- ja puhdistustöihin.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelija, joka on suuntautunut esimerkiksi kone- tai energiatekniikkaan tai vaihtoehtoisesti kone- ja metallialan ammattikouluopiskelija sekä vähintään 18 -vuoden ikäinen
  • Työskentelet tarkasti ja huolellisesti ja tartut tehtäviisi omatoimisesti
  • Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle tehtävässä eduksi

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat kunnossapitomestari Tuomo Manniselta sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050 326 6730 (arkisin klo 12-14 välillä).

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 14.2.2021 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ps. Seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411773
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa