Tuotannon kunnossapitoharjoittelija jätevoimalaan, 4 paikkaa
Vantaan Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme jätevoimalamme tuotannon mekaaniseen kunnossapitoon neljää harjoittelijaa ajalle 1.6.-29.10.2021. Kesätyön ajankohdasta on mahdollista sopia ja muokata harjoittelijan mukaan. Kesätyötehtäviin kuuluu jätevoimalan päivittäiset kunnossapito- ja huoltotehtävät. Työskentelemme päivittäin klo 7.00-15.09 työvuoroissa.

Mekaanisen kunnossapidon työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Työtehtäviin sisältyy esimerkiksi koneiden ja laitteiden huoltoja ja korjauksia, tukosten availua sekä ennakkohuoltotöitä kuten suodattimien putsausta. Lisäksi harjoittelijan osaamisen mukaan tehtävään voidaan sisällyttää koneistus- ja hitsaustöitä. Jätevoimalan vuosihuollon aikana (kesto n. 3-4 viikkoa) töitä tehdään tarpeen mukaan kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Tarvittaessa työtehtäviä tulee myös lämpökeskuksillemme ja pumppaamoille, jotka sijaitsevat ympäri Vantaata.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet koulutukseltasi kone- ja metallialan opiskelija tai esimerkiksi 1.-3. vuoden ammattikorkeakoulu tai -korkeakouluopiskelija ja suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan sekä vähintään 18 -vuoden ikäinen
  • Työskentelet tarkasti, omatoimisesti ja huolellisesti
  • Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle eduksi

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat kunnossapitomestari Mikko Grönlundilta sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050 433 7835 arkisin klo 10-14.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 14.2.2021 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ps. Seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411784
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa