(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon kesätyöt
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Päivien pidentyessä ja maalauskelien lähestyessä haemme Teknokselle  

MAALINVALMISTAJIA 

Pitäjänmäen nestemaaliosaston tuotantotehtäviin kesän 2020 sesonkiin.

Haemme Helsinkiin Pitäjänmäelle tehtaallemme nestemaaliosastojen tuotantotehtäviin maalinvalmistajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja päättyvät elokuun puolivälissä. Työskentely tapahtuu 2 -vuorotyönä. Maalinvalmistajan tehtäviin kuuluvat pakkauskoneiden, valmistuslaitteiston ja annostelujärjestelmien käyttö sekä prosessin ohjaus. 

Odotamme sinulta:

  • olet vastuullinen ja oma-aloitteinen

  • olet vähintään 18-vuotias

  • tehtävä edellyttää kohtalaista suomen kielen taitoa

  • haluamme Teknoksella parantaa jatkuvasti toimintaamme ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeä asia. Haluammekin, että nämä näkyvät sekä asenteessasi että kaikessa toiminnassasi

  • työ voi olla ajoittain fyysistä, joten toivomme, että kykenet ja haluat työskennellä myös fyysisissä työtehtävissä, kuten esimerkiksi nostot ja annostelut. 

Arvostamme:

  • kemian alan ja/tai automaatioprosessien tuntemusta

  • Aiempaa työkokemusta tuotannossa / teollisuudessa

  • Tietotekniikan perustaitoja

  • Lean-perusosaamista.

Hae rohkeasti paikkaa, vaikka sinulla ei olisikaan vielä aiempaa työkokemusta. Tässä työssä asenteella pärjää pitkälle. Me Teknoksella tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen maalinvalmistamisen saloihin. Lisäksi apunasi ovat osaavat ja innostavat työkaverit.  

Tarjoamme sinulle:

Perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, hierontaedun, kuntosalin ja liikuntaryhmät sekä kattavat työterveyden palvelut.

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi? 

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa viimeistään 29.helmikuuta 2020 mennessä oheisella hakulomakkeella.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan hakemuskirjeen ja ansioluettelosi.

Kuinka voit ottaa yhteyttä?

Kysymyksiisi vastaa Pitäjänmäen tuotantopäällikkö Jussi Vahlfors puh. +358 950 609 306. Hänet tavoittaa parhaiten maanantaisin 07:00-08:00 ja 14:30-15:30 sekä torstaisin 07:00-08:00 ja 14:30-15:30. Voit myös tutustua meihin tarkemmin Teknoksen kotisivuilla.