(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon kesätyöt
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Päivien pidentyessä ja maalauskelien lähestyessä haemme Teknokselle

MAALINVALMISTAJIA  

Rajamäen jauhe- ja nestemaaliosastojen tuotantotehtäviin kesälle 2020. 

Haemme Nurmijärvelle Rajamäelle tehtaallemme jauhe- ja nestemaaliosastojen tuotantotehtäviin maalinvalmistajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työskentely tapahtuu 2 -ja 3-vuorotyönä. Maalinvalmistajan tehtäviin kuuluvat pakkauskoneiden, valmistuslaitteiston ja annostelujärjestelmien käyttö sekä prosessin ohjaus.  

Odotamme sinulta: 

  • vähintään 18 vuoden ikää

  • kohtalaista suomen kielen taitoa

  • vastuullista ja oma-aloitteista työskentelytapaa 

  • turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeä asia. Haluammekin, että se näkyy sekä asenteessasi että kaikessa toiminnassasi

  • kykenet ja haluat työskennellä myös fyysisissä työtehtävissä, kuten esimerkiksi nostot ja annostelut.  

Arvostamme: 

  • kemian alan ja/tai automaatioprosessien tuntemusta

  • aiempaa työkokemusta tuotannossa / teollisuudessa 

  • tietotekniikan perustaitoja 

  • lean-perusosaamista.

Hae rohkeasti paikkaa, vaikka sinulla ei olisikaan vielä aiempaa työkokemusta. Tässä työssä asenteella pärjää pitkälle. Me Teknoksella tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen maalinvalmistamisen saloihin. Lisäksi apunasi ovat osaavat ja innostavat työkaverit.   

Tarjoamme sinulle: 

Perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, hierontaedun, kuntosalin ja liikuntaryhmät sekä kattavat työterveyden palvelut.

Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat touko-kesäkuussa ja päättyvät elokuussa 2020.

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi?

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa viimeistään 29.helmikuuta 2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan hakemuskirjeen ja ansioluettelosi. 

Kuinka voit ottaa yhteyttä? 

Kysymyksiisi vastaavat nestemaalituotannon tuotantopäällikkö Elina Hanhisuanto, puh. +358 438271169 tai jauhemaalituotannon tuotantopäällikkö Vesa Viljamaa, puh. +358 43 826 8422. Voit myös tutustua meihin tarkemmin Teknoksen kotisivuilla.