(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon kesätyöt Rauma
HKScan Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Haemme Rauman siipikarjan yksikköön kesätyöntekijöitä tuotannon työtehtäviin. Rauman yksikössä kesätyötehtäviä on tarjolla leikkaamossa, pakkaamossa, massalihaosastolla sekä lähettämössä.  

Maistiaisia meistä:  

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toimissamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme. Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Osana jokapäiväistä työtämme haluamme edistää sosiaalista vastuullisuutta ja minimoida toimintamme ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu aina maatiloilta kuluttajalle asti, mikä mahdollistaa laajan ammatillisen kirjon. Työtehtävät meillä vaihtelevatkin aina vastuullisesta eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Odotamme sinulta: 

  • Reipasta asennetta ja otetta työn tekemiseen  
  • Tiimityötaitoja  
  • Huolellisuutta, tarkkuutta ja vastuullisuutta  
  • Arvostamme myös kykyä toimia itsenäisesti  
  • 18 vuoden ikää ja valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä  
  • Työnteko tuotannossa edellyttää näytteen perusteella annetun negatiivisen salmonellatodistuksen ja hygieniapassin, jonka voit tarvittaessa saada HKScanin kautta.  
  • Lähettämötoiminnoissa trukinajotaitoa  

Kesätyöpaikkamme antavat sinulle hyvää työkokemusta, olet sitten alan opiskelija, alalle aikova tai haluat saada kokemusta teollisuudessa työskentelystä. 

Sinä voit odottaa meiltä: 

Työskentely meillä antaa sinulle arvokasta työkokemusta elintarviketeollisuudesta sekä kansainvälisessä yhtiössä toimimisesta, mikä tukee hyvin monien eri alojen opintoja. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

Lisätietoja 

Hae kesätöihin maukkaan ruoan pariin täyttämällä työhakemuksesi osoitteessa https://www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/ 15.3.2020 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rauman yksikön HR Generalisti Johannes Kangasniemi, p. 050 4146108/ johannes.kangasniemi@hkscan.com (arkisin 8-16).

Tutustu meihin lisää verkossa: https://www.hkscan.com/fi/ 

Aloitamme kausi- ja kesätyöntekijöiden haastattelut heti vuoden 2020 alusta ja haastattelut jatkuvat tarpeen mukaan aina loppukeväälle saakka. 

Kesätyöpaikkana HKScan on savuton. Rekrytointiprosessiimme kuuluu työhöntulotarkastus, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.