(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon kesätyöt 2020 Outokumpu
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2020

Maistiaisia meistä

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita. Teemme siis asiakkaidemme elämästä maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme samalla kestävyydestä, laadusta ja yhteiskuntavastuusta ja noudatamme pohjoismaisia perinteitämme.  

Liityt osaksi työyhteisöä, jossa on 7 000 ihmistä erilaisista taustoista. Sinua tuetaan inspiroimalla, johtamalla ja välittämällä, jotta voit toteuttaa visiotamme työssäsi. Uskomme, että tukemalla työuraa ja ammatillista kasvua ja koko organisaation yhteistyötä voimme tarjota palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.  

Edelläkävijänä edistämme myönteisiä yhteiskunnallisia ja ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu tilalta haarukkaan ja tarjoaa runsaasti erilaisia ammatillisia mahdollisuuksia eettisestä eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin. 

Liity joukkoomme mukaan varmistamaan asiakkaidemme maistuva ja onnistunut kesä 2020!

Haemme Outokummun tuotantolaitokselle ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ tulevalle kesälle.

Outokummun tehtaalla kesätyötehtäviä on tarjolla teurastamosta, leikkaamosta, kunnossapidosta, sekä puukonteroittaja/työkaluhuoltaja. Työtä tehdään yhdessä vuorossa. Töiden aloitus tapahtuu touko- kesäkuun aikana ja töitä on tarjolla elo- syyskuunhun saakka. Tarkempi aloituspäivä sovitaan kaikkien työhön valittujen kanssa erikseen. 

Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys valinnalle. Työsuhteen alussa perehdytämme kaikki uudet työntekijät työtehtäviinsä, joten motivaatio ja oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan ovat meille ne kaikkein tärkeimmät kriteerit. 

 Odotamme sinulta 

- 18-vuoden ikää sekä valmiutta kaksivuorotyöhön 

- rutiininsietokykyä sekä valmiutta fyysiseen työhön 

- hyvää suomen kielen taitoa 

- hygieniapassi luetaan eduksi  

 Voit odottaa meiltä

Vahvaa tukea matkalla elintarvikealan ammattilaiseksi. Mielenkiintoisia ja arvostettuja tehtäviä herkullisten ja tunnettujen tuotemerkkien parissa sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut 

 Meillä on osaava henkilöstö, johon panostamme. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät 

 Lisätietoja   

Tutustu meihin lisää verkossa: https://www.hkscan.com/fi/   

Hae kesätöihin täyttämällä työhakemuksesi alla olevan ”Hae" -painikkeen kautta 28.02.2020 mennessä.    

 

Työpaikkana HKScan on savuton. Rekrytointiprosessiimme kuuluu työhöntulotarkastus, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.