(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon kehitysinsinööri
Puljonki Oy, Nestlé Professional

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Oletko tekninen taitaja, jonka sydän sykkii työn jatkuvalle kehittämiselle? Oletko motivoiva tiimipelaaja, ja haluat saada asiat tapahtumaan? Haluatko olla osa kansainvälistä yritystä ja samalla nauttia paikallisen tehtaan kotoisesta tunnelmasta? Saatat olla uusi kollegamme Puljongin tehtaallemme Juukaan!

Tarjoamme sinulle

Etsimme nyt aktiivista teknisen taustan omaavaa Tuotannonkehitysinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Puljongin tehtaallemme Juukaan, Pohjois-Karjalaan. Paikallisesti hyvin tunnettu Nestlé-konserniin kuuluva Puljonki valmistaa fondeja, liemipohjia, kastikkeita ja keittoja. Toiminta ja tuotteet tähtäävät pohjoismaisille ja eurooppalaisille elintarviketeollisuuden aloille.

Kuulut tehtaan kunnossapidon 8 henkilön tiimiin ja raportoit tuotantopäällikölle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tuleva tehtäväsi

Tuotannonkehitysinsinöörinä pääasiallisena tehtävänäsi on kehittää tehtaamme tuotanto- ja kunnossapitoprosesseja. Pääset käyttämään vahvaa teknistä osaamistasi monipuolisesti niin projektien ideoinnissa, suunnitellussa kuin toteutuksessa Nestlén sisäisiä ohjeita noudattaen. Projektimme vaihtelevat normaalista tuotannon sujuvoittamisesta kunnossapidon perusprosessien vakiinnuttamiseen. Tehtävä on uusi, joten oman taustasi ja mielenkiinnonkohteittesi mukaisesti sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, millaiseksi työnkuvasi muodostuu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen tehtävän lisäksi hyvät kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuudet sekä kannustavan ja mukavan työyhteisön.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta AMK- tai DI-insinöörin koulutusta (esim. automaatio, prosessitekniikka), ja odotamme hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsomme tekniikan ja kunnossapidon työkokemuksen ja elintarvikealan tuntemuksen. Sinulla on valmiuksia hyödyntää digitalisaatiota (IIoT) ja olet kiinnostunut hyödyntämään sen tarjoamia mahdollisuuksia.

Olet vahva tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu saada asioita tapahtumaan. Sinulla on intoa asioiden ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja utelias työote uusiin asioihin. Vaikka odotamme sinulta innokkuutta ja aktiivista jatkuvan parantamisen otetta työhön, myös rutiiniluontoiset työt hoituvat sinulta vaivatta.

Haluatko tietää meistä lisää?

Lisätietoa toiminnasta, tuotemerkeistä ja tuotteista saat osoitteista: www.puljonki.fi, www.oscar.dk ja www.nestle.com. Seuraa Instagram -tiliämme, mikäli haluat jakaa kanssamme kiinnostuksesi ruokaan.

Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmässämme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.12.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Tomi Strand, puh. +358 40 503 6388.

Nähdään Juuassa!