(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon kehitysinsinööri
LeinoCast Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2020

Haemme TUOTANNON KEHITYSINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen pääasiassa koneistamon kehitystehtäviin. LeinoCast Oy:n konekanta koostuu nykyaikaisista monitoimisorveista sekä vaakakaraisista työstökeskuksista. Lopputuotteiden laatu varmistetaan koordinaattimittakoneella sekä 3D skannauksella. 

Tehtävässä kuulut LeinoCast Oy:n tuotanto-organisaatioon ja toimit yhteistyössä asiakkaiden, toimittajien sekä alihankkijoiden kanssa. Viet toimintaa systemaattisesti tehokkaampaan suuntaan kehittämällä valmistuksen prosesseja, koneistusmenetelmiä sekä -ohjelmia. Koneistamiseen liittyvä osaaminen sekä taito ylläpitää ja kehittää koneistamon tehokkuutta ja toimintaa, ovat edellytyksiä menestymiselle tehtävässä. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten edellytämme suomen sekä englannin sujuvaa kielitaitoa.

Edellytämme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta tai kokemusta
  • Konepiirustusten lukutaitoa ja laatuvaatimusten ymmärrystä
  • Huolellista työn jälkeä, tarkkuutta, määrätietoisuutta ja luotettavuutta
  • Kiinnostusta valmistustekniikoiden kehitykseen ja uusien menetelmien hyödyntämiseen

Eduksi katsomme:

  • CAM ohjelmoinnin (EdgeCAM) ja kiinnitinsuunnittelun osaamisen 
  • Kokemuksen automaation ja robotiikan tehtävistä 
  • Lean ajattelun perusteiden hallinnan

Monipuolinen ja kehittyvä liiketoiminta, laajeneva tuotevalikoima ja jatkuvat investoinnit tuotantoon takaavat, että sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja siirtyä entistä vaativampiin tehtäviin

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi 23.10.2020 mennessä osoitteeseen kalle.kyyro@leinocast.com tai LeinoCast Oy, Leinonkatu 5, 24100 Salo. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Kalle Kyyrö 050 325 4369.