(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon kehitysinsinööri
NSG Group/Pilkington Automotive Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Haemme Laitilan tehtaalle 

Tuotannon kehitysinsinööriä (Process Improver)

Työskentelet yhdessä alueesi valmistustiimin ja muiden sidosryhmien kanssa. Vastuualueinasi ovat työohjeiden luominen / standardointi,  työhön perehdyttäminen ja tarvittavan koulutuksen kartoitus, työturvallisuuden parantaminen, laadun ja prosessien jatkuva parantaminen, ongelmanratkaisu sekä tuotekehitys. Olet monialaisten projektien moottori, koordinaattori ja vastuuhenkilö alueellasi. Työssäsi raportoit alueen valmistuksesta vastaavalle esimiehelle.

Luonteeltasi olet positiivinen, systemaattinen ja aikaansaava. Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen työssäsi, mutta tarvittaessa osaat myös kysyä. Olet hyvä tiimipelaaja, joka osaa antaa tilaa myös toisten mielipiteille ja ajatuksille. Sinulla on taito saada tiimisi mukaan erilaisiin projekteihin.  Olet selkeä kommunikoinnissasi. Kykenet ottamaan vastaan palautetta ja myös antamaan sitä rakentavasti. Sinulla on halu kehittää itseäsi, tiimiäsi ja prosesseja sekä kykenet vastaamaan ennakkoluulottomasti haasteisiin ja oppimaan niistä. Omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot ja olet neuvokas yllättävissäkin tilanteissa.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta laatutyökaluista ja niiden käytöstä. Sinulla on myös mahdollisesti aiempaa kokemusta Lean ja/tai Six Sigma metodologian soveltamisesta tai tiedät näistä vähintään perusteet. Koska olemme kansainvälinen yritys, odotamme sinulta hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai Ins.). Voit olla myös juuri valmistunut tai muutaman vuoden työkokemusta omaava.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön aidosti kansainvälisessä ajoneuvoteollisuuden yrityksessä.

Valinnassa meitä avustaa Eezy Personnel. LIsätietoja tehtävästä antaa konsultti Hannele Larkovuo p. 0400 714113 / hannele.larkovuo@personnel.fi tai Pilkingtonilla tuotantopäällikkö Sami Rantanen p. 050 572 3518. Lähetäthän hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 26.1.2020.