(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon kehitysinsinööri
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Etsimme sinua, kehityshenkinen ja tuloshakuinen

TUOTANNON KEHITYSINSINÖÖRI, 

Akaaseen äitiysloman sijaiseksi.

Tehtäväsi on parantaa tuotannon tehokkuutta ja tuottavuutta yhdessä tuotannon johdon sekä laatu- ja tuotannonkehitystiimien kanssa. Viet LEAN-hankkeita eteenpäin ja teet jatkuvaa parantamista tuotannossa. Vastaat määrättyjen investointihankkeiden toteutuksesta sekä osallistut myös tuotekehityshankkeiden tuotannollistamiseen. Toimit yhteistyössä kunnossapidon, asiakkaiden ja laitetoimittajiemme kanssa.

Odotamme sinulta halua kehittää tuotantotyön tehokkuutta ja turvallisuutta yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Sinulla on insinöörin koulutus tai vastaava koulutus soveltuvalta alalta. Sinulla on aikaisempaa työkemusta projektijohtamisesta tai projektiohjautuvasta työstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointivalmiudet ja käytät IT-järjestelmiä sujuvasti (AutoCad, Excel, Word jne.). Kansainvälisessä ympäristössämme tarvitset vähintään kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet kehityshenkinen ja tuloshakuinen ja sinulla on aito halu ja kiinnostus kehittää tuotannon prosesseja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän työn kansainvälisessä yrityksessä osana tavoitteellista ja eteenpäin pyrkivää tuotantotiimiä. Alan johtavana yrityksenä FläktGroup Finland Oy tarjoaa sinulle näköalapaikan toimialalle, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviisi sekä esimiesten ja kollegojen täyden tuen kehittymisellesi.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotannon kehityspäällikkö Markku Tausa, puh. 040 868 3147.

Hae tehtävää 29.10.2019  mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Aloitamme haastattelut heti sopivan hakijan löydyttyä