(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon kehitysinsinööri (Process Improver)
Pilkington Automotive Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme Laitilan tehtaalle

Tuotannon kehitysinsinööriä (Process Improver)

Työskentelet yhdessä alueesi valmistustiimin ja muiden sidosryhmien kanssa. Vastuualueinasi ovat työhön perehdyttäminen ja tarvittavan koulutuksen kartoitus, työturvallisuuden parantaminen, laadun parantaminen, prosessien jatkuva parantaminen, ongelmanratkaisu sekä tuotekehitys. Olet monialaisten projektien moottori, koordinaattori ja vastuuhenkilö alueellasi. Työssäsi raportoit alueen valmistuksesta vastaavalle esimiehelle.

Luonteeltasi olet positiivinen, systemaattinen ja aikaansaava. Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen työssäsi, mutta tarvittaessa osaat myös kysyä. Olet hyvä tiimipelaaja, joka osaa antaa tilaa myös toisten mielipiteille ja ajatuksille. Sinulla on taito saada tiimisi mukaan erilaisiin projekteihin.

Sinulta vaaditaan hyviä tiimityötaitoja ja vastuunottokykyä. Olet selkeä kommunikoinnissasi. Kykenet ottamaan vastaan palautetta ja myös antamaan sitä rakentavasti. Sinulla on halu kehittää itseäsi, tiimiäsi ja prosesseja sekä kykenet vastaamaan ennakkoluulottomasti haasteisiin ja oppimaan niistä. Omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot ja olet neuvokas yllättävissäkin tilanteissa. Sinulla on jo aiempaa kokemusta laatutyökaluista ja niiden käytöstä. Sinulla on myös mahdollisesti aiempaa kokemusta Lean ja/tai Six Sigma metodologian soveltamisesta tai tiedät näistä vähintään perusteet.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai Ins.). Voit olla myös juuri valmistunut tai muutaman vuoden työkokemusta omaava.

Sinulla on sujuva suomen kielen taito, mikä on myös pääasiallinen työkielemme englannin kielen lisäksi. Koska olemme kansainvälinen yritys, odotamme sinun omaavan hyvän suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön aidosti kansainvälisessä ajoneuvoteollisuuden keskiössä.

Rekrytointia hoitaa Smile Henkilöstöpalvelut. Lisätietoa tehtävästä antaa Jyrki Vuoriaho, Smile Henkilöstöpalvelut puh. 050 555 5425. Pyydämme lähettämään hakemuksesi 26.11.2018 mennessä osoitteeseen jyrki.vuoriaho@smilepalvelut.fi.