(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon kausityöntekijä
Lammi-Perustus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Etsimme reipasta, itseohjautuvaa ja fyysisestä työstä nauttivaa tekijää Lammi Perustuksen tuotantoon Vantaan Kivistöön.

Olet nopea omaksumaan tuotannon työvaiheet, innokas oppimaan uutta ja huolellinen työssäsi. Aikaisempi kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä sekä trukkiajotaito katsotaan eduiksi, mutta ne eivät ole työtehtävien suorittamisen kannalta välttämättömiä.

Työtehtäviisi kuuluu Tassu anturamuottien valmistus ja varastointi Lammi Perustuksen tuotannossa. Valmistus tehdään puoliautomatisoiduilla laitteilla. Työ pitää sisällään myös manuaalisesti suoritettavia työvaiheita, kuten laminointi.

Työaika arkisin klo 7.45-16.15. Työsuhde on alustavasti määräaikainen ja se solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Uudessa työssäsi voit aloittaa jo huhtikuussa, hyvin työssä pärjäävällä aukeaa mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme työn vakavaraisessa suomalaisessa perustustuotteita valmistavassa yrityksessä. Meillä on hyvä työilmapiiri ja huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviin ja hyvät lähtökohdat työssä onnistumiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi jo tänään, kuitenkin viimeistään 31.3.2020 mennessä. Aloitamme hakijoiden käsittelyn hakuaikana ja etenemme soveltuvimpien hakijoiden kanssa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, puh. 050 594 2521 tai kim.toivonen@barona.fi.