(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon jälkikäsittelijä - Kaarina
Suomen Turvakauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
Suomen Turvakauppa Oy on luotettava ja vakavarainen perheyritys, jonka historia alkaa vuodesta 1994. Olemme innovatiivinen ja dynaaminen yritysasiakkaisiin keskittyvä turvatuotteiden ammattilainen, jolla on ylivoimainen ratkaisukeskeinen osaaminen sekä arvoketju jakelijoilleen kattavalla tuoteryhmärakenteella. Ydintuoteryhmiämme ovat turvakilvet ja -opasteet, liikennemerkit ja liikenteenohjaustuotteet, ensiaputuotteet, palosuojelutuotteet sekä väestönsuojatuotteet. Oma tuotanto ja maahantuonti takaavat kilpailukykyiset hinnat sekä hyvän toimitusvarmuuden. Kasvavan yrityksemme toimitilat sijaitsevat Turun kupeessa Kaarinassa, jossa meillä on 1500 m2 maahantuontivarasto, paikallinen tuotanto sekä lähettämö. Meidät tunnetaan myös siitä, että osaava ja sitoutettu henkilökuntamme ratkaisee asiakkaiden ongelmia tehokkaasti.
Haemme Suomen Turvakauppaan kilpituotantoon jälkikäsittelijää vakituiseen työsuhteeseen. Työ on tuotantotyötä ja jälkikäsittelyä.
Tehtävässä pääset tekemään runsaasti käsityötä kilpien valmistuksessa, kuten määrämittaan leikkaamista ja teippaamista, joten sinun tulee olla käsistäsi näppärä. Työssä käytetään myös erilaisia koneita. Lisäksi toivomme sinulta hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja katsomme sinulle eduksi, mikäli sinulla on Adobe Illustrator -osaamista. Työssä pääset oppimaan suurkuvatulostimien ja graafisen alan ohjelmistojen käyttöä. Toivomme sinulla olevan ymmärrystä tuotanto- tai kokoonpanotyöstä. Työssä tarvitaan kuitenkin ennen kaikkea ahkeraa, motivoitunutta asennetta ja halua oppia.
Tarjoamme sinulle sisätyön säännöllisillä työajoilla. Pääset työskentelemään nuorekkaaseen, rentoon ja joustavaan työyhteisöön, jossa työnteko on hauskaa ja mukavaa yhdessäoloa on toisinaan työn ulkopuolellakin. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen työtovereiltasi.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä kaivatessasi olethan yhteydessä Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolankoon, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana. Olethan rohkeasti Anneen yhteydessä! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 11.11.2019 mennessä helposti osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Huomaathan kohdistaa hakusi tähän tehtävään.