(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon ja myynnin assistentti - Holmet Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Lahden alueella sijaitseva Holmet Oy tarjoaa korkealaatuista ja kustannustehokasta konepaja- ja hankintaosaamista vaativiin sarja- ja projektituotantokohteisiin. Olemme vakiinnuttaneet asemamme komponenttien, koneiden ja laitteiden toimittajana johtaville suomalaisille teknologiateollisuuden yrityksille. Ylläpidämme ja kehitämme kansainvälistä kumppaniverkostoamme vastataksemme yhä paremmin ja joustavammin asiakkaidemme tarpeisiin.

Haemme assistenttia tuotannon ja myynnin tueksi.

Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:

  • tilausten käsittely ja tulostaminen
  • tilausten ja tarjousten läpikäynti
  • tilausten valmistelu tuotantoon ja hankintaan
  • hankinnan avustavat työt
  • lähetysten tekeminen
  • saapuvien toimitusten kirjaus
  • muut tekniset aputyöt tarpeen mukaan
  • some-tilien hallinta sekä päivitykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää organisointitaitoja sekä hyvää englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista. Tyyppinä olet järjestelmällinen, joustava ja tarkka. Sopeudut nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja pidät langat käsissä kovankin kiireen ja paineen alla. Sinulle uusien ohjelmistojen oppiminen käy helposti ja sosiaalisen median päivittäminen ja ylläpito on mielekästä. Katsomme eduksi teknisten piirustusten lukutaidon sekä muuten teknisen taustan tai kokemuksen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa tiimissä ja nuorekkaassa työyhteisössä. Holmet työnantajana tarjoaa kilpailukykyiset edut sekä viihtyisän ja joustavan työympäristön.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Kaipaatko lisätietoja? Hakuprosessista vastaa henkilöstökonsultti Pirita Haapanen p. 010 2306 532/ pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.


Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/