(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon- ja kuljetustensuunnittelun esimies
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

SSAB Europe Oy hakee Hämeenlinnan putkitehtaalle

TUOTANNON- JA KULJETUSTENSUUNNITTELUN ESIMIESTÄ

Meillä Hämeenlinnan putkitehtaalla pääset osaksi tiivistä kannustavaa työyhteisöä. Haluamme olla maailman turvallisin teräsyhtiö. Turvallisuus on myös sinulle etusijalla kaikessa tekemisessä. Tehtävässä vastaat tehtaan tuotannonsuunnittelusta ja kuljetustensuunnittelusta.

Sinulla on työkokemusta putki- tai terästuotannossa tai teollisuuden tuotannonsuunnittelusta. Lisäksi sinulla on soveltuva alan pohjakoulutus, kuten insinöörin koulutus esimerkiksi kone- tai tuotantotekniikan alalta. Osaat kommunikoida paitsi suomeksi myös englanniksi, sekä kirjallisesti että suullisesti. Esimieskokemus katsotaan eduksi.

Tuotannon- ja kuljetustensuunnittelun esimiehen työtehtäviin kuuluvat kapasiteettisuunnittelu, raaka-ainesuunnittelu, valmistuksen suunnittelu ja toiminnan kehittäminen. Omalta osaltasi vastaat siitä, että asiakkaat saavat putkensa täsmällisesti. Arvostamme kokemusta toimitusketjujen hallinnasta. Toimit 4-5 henkilön tiimin esimiehenä.

Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät tuotannossa mukavien ja osaavien ihmisten ympäröimänä. Pääset yhdessä muun työyhteisön kanssa kehittämään toimintaamme ja itseäsi. SSAB yhtiönä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi omien halujesi ja kykyjesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Jussi Minkkinen, puh. 050 314 3322 .

Hae tehtävään viimeistään 22.4.2019 osoitteessa www.ssab.fi/ssab-konserni/tyopaikat/avoimet-tyopaikat. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimi viipymättä.

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq Tukholmassa ja toissijaisesti Nasdaq Helsingissä. www.ssab.com. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter ja YouTube.